RYHMÄMENU

Isommalle porukalle

REHTIÄ RUOKAA RYHMILLE

APERITIIVIKSI

SININEN HETKI
FINNISH BLUEBERRY LIQUER AND SPARKLING WINE
1 cl Hermannin muzikka likööriä ja 10 cl Anna de Codorniu Cava
9,20 €

MENU I

MOZZARELLASALAATTIA JA KURKKU-BASILIKASORBETTIA L, G
MOZZARELLA SALAD WITH ROASTED PROSCIUTTO, CUCUMBER AND BASIL
Paahdettua Prosciuttoa, mehustettuja tomaatteja ja pinjansiemeniä

***

PAISTETTUA PIELAVEDEN KUHAA JA BEURRE BLANCH KASTIKETTA
FRIED PIKE PERCH, DILL POTATOES AND BEURRE BLANC
Tilliperunaa ja hernepyreetä

***

SUKLAATA KOLMELLA TAPAA G
CHOCOLATE CAKE WITH WHITE CHOCOLATE-BLUEBERRY MOUSSE AND ORANGE-GINGER SORBET
Tummasuklaakakkua, valkosuklaa-mustikkamoussea, maitosuklaaganache,
appelsiini-inkiväärisorbettia ja suolaista kinuskia

43,70€

VIINIPAKETTI
Pasqua, Romeo & Juliet Passione, Garganega, Italia
Castell de Raimat, Chardonnay, Espanja
Warre’s Otima Port 10 Tawny, Portugali
22,80 €

***

APERITIIVIKSI

MUALIMAN PARAS GIN TONIC
”THE GIN TONIC” NAPUE GIN, TONIC WATER, GRANBERRIES AND ROSEMARY
4 cl Kyrö Napue giniä, Fever tree tonicia, karpaloita ja rosmariinia
14,00 €

MENU II

KERMAISTA JOKIRAPUKEITTOA JA AVOCADO VAAHTOA
CREAMY CRAYFISH SOUP WITH AVOCADO MOUSSE AND GARLIC BREAD
Valkosipuli leipää

***
HÄRÄN SISÄFILETTÄ L, G
BEEF FILLET WITH POTATO CAKE, MARSALA SAUCE AND SMOKED HOLLANDAISE
Perunakakkua, marsalakastiketta ja savuhollandaisea

***

PASSIONPANNACOTTAA JA MANGOSORBETTIA
PASSION PANNACOTTA WITH MANGO SORBET AND WHITE CHOCOLATE CRUMBLE
Paahdettua valkosuklaata, kookoslunta ja marenkia

51,60€

VIINIPAKETTI
Castell de Raimat, Chardonnay, Espanja
Ammasso rosso, Nero d’Avola, Merlot, Cabernet Sauvignon, Sisilia, Italia
La Caliera, Moscato d’ Asti, Italia
24,50 €

***

APERITIIKSI

VADELMA KUOHU
CHAMBORD LIQUER, ANNA DE CODORNIU CAVA
2 cl Chambord -likööriä, 10 cl Anna De Codorniu Cavaa ja mintun lehtiä
9,20 €

MENU III

KERMAISTA JOKIRAPUKEITTOA JA AVOCADO VAAHTOA
CREAMY CRAYFISH SOUP WITH AVOCADO MOUSSE AND GARLIC BREAD
Valkosipuli leipää

***

GRANITE

***

SOKERIPAAHDETTUA ANKANRINTAA L
ROASTED BREAST OF DUCK WITH POTATO CAKE
CAULIFLOWER PYRE AND DARK RASPBERRY SAUCE
Perunakakkua kukkakaalipyreetä ja tummaa vadelmakastiketta

***

SUOMI 100 VUOTTA G (L)
FINLAND 100 YEARS -BLACK CURRANT MOUSSE CAKE WITH BLACKBERRY MACARON
Mustaherukkakakkua, valkosuklaa-mustikkamoussea ja mustikka macaron

45,70€

VIINIPAKETTI
Castell de Raimat, Chardonnay, Espanja
La Causa, Pais, Chile
Brachetto d’Acqui Castelgaro, Italia

21,50 €

 

Menut ovat tarkoitettu yli 10 henkilön ryhmille. Henkilömäärä on vahvistettava 5 arkipäivää ennen ruokailuajankohtaa, tuotteiden toimituksen varmistamiseksi. Hinnat ovat koko ryhmän yhtenäiselle, esimerkin mukaiselle menulle/henkilö. Mikäli ryhmä valitsee yhtenäisen menukokonaisuuden, myönnämme siitä 10% alennuksen. Laskutamme vahvistetun henkilömäärän mukaisesti.