TEEMAT

Teemat

Toukokuussa maistelumenu tulee varata ennakkoon, vähintään edellisenä päivänä!

REHTI MAISTELUMENU

TASTING MENU

 

KAMPASIMPUKKAA L, G

Scallop with cauliflower pyre and honey-dijon vinegar

Kukkakaalipyreetä ja hunaja-dijonvinegretteä

****

PORO TARTAR L, (G)

Reindeer tartar with porcini mayonnaise

Tattimajoneesia

****

 

GRANITE M, G

****

 

PAISTETTUA PIELAVEDEN KUHAA L, G

Fried pike perch from local lake with creamy crayfish sauce

Kermaista jokirapukastiketta

****

 

POROA KOLMELLA TAPAA L

Reindeer tenderloin, calf liver and reindeer sausage

Tattikastiketta

****

 

TAHKO 50 V L

Blueberry pie with caramel ice cream

Mustikkapiirasta ja Omar-jäätelöä

60,90€

 

 

Viinipaketti

WINES FOR THE MENU

27,50 €


 



PÖYTÄVARAUS